ADD THE SLIDER CODE HERE

16 Haziran 2012 Cumartesi

Kaliteciler, mükemmelliği arayış için buluştu

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Doğan bu yıl 13.'sü düzenlenen Mükemmelliği Arayış Sempozyumu'nda rekabet için en önemli konunun kalite olduğunu söyledi.

Başkan Doğan bu yıl İzmir'de yeni bir arayışla çalışmalara başladıklarını ve “Yeni Dünya, Yeni Yaklaşım” konusunu belirlediklerini söyledi. Kentin her zaman güncelin peşinde koştuğunu vurgulayan Doğan, EXPO 2020'nin de bu anlaşıyın bir ürünü olduğunu belirtti. 1990'lı yılların başından itbaren artan küreselleşmenin dünyada yeni açılımlara neden olduğunu da açıklayan KalDer Başkanı Hamdi Doğan, “Bugün burada önde gelen işadamları ve sanayicilerimiz bu yeni açılımları ele alıp, irdeleyecek. Dünyadaki ekonomik krizler ve Arap Baharı gibi gelişmeler bu pozisyonu almamızı gerekli kılıyor” dedi.

Yaşanan kargaşa içinde çabukluk ve bankaların tavırlarının dünyadaki etik kavramını tartışmaya açtığını söyleyen Doğan, “Bu süreçte aklınıza gelen tüm detaylar önemli rol oynamaya başladı. Artık atıkları bile daha akıllıca yönetmek gerekebiliyor. Ürün ve hizmet kalitemizi artırmanın yanında yönetim kalitesinin de artması lazım. Artık bir marka yaratma zamanı da geldi. İzmir birçok önemli markanın olduğu bir kent ama rekabette oldukça gerilerdeyiz. 2023 hedeflerine ulaşmak için basamakları tek tek değil sıçrayarak gitmemiz gerek. Bunun da anahtarı inovasyondur” diye konuştu.

Haberin Linki:
http://www.gazeteyenigun.com.tr/ekonomi/106391/kaliteciler-mukemmelligi-arayis-icin-bulustu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder