ADD THE SLIDER CODE HERE

7 Mayıs 2012 Pazartesi

Ana Sponsorumuz: Muzaffer Pınarbaşı İşletmeleri

Geri dönüşüm sektöründe faaliyet gösteren,  Muzaffer Pınarbaşı işletmelerinin kuruluşu 1971 yılına dayanmaktadır. Gelişen piyasa koşulları uyarınca farklı tip ve özellikte malzemenin geri dönüşümü ile ilgilenen firmamız halen   uzmanlaşmış kadrosu ile Fırına Hazır Cam kırığı, PET Kırığı,  PP Granül ve PET Granülü üretimi yapmaktadır.

Firmamız öncelikle çevreye duyarlı bir çalışma anlayışını benimsemiştir. Yaratacağı Çevresel Etkinin her geçen gün daha olumluya yönelmesini hedefleyen bu anlayış içerisindedir. İşletmenin ekonomik olarak çalışabilmesi için yüksek tonajlara ulaşılması, mümkün olan en yüksek miktarın ekonomiye yeniden kazandırılması, bilimden ve teknolojik olanaklardan yararlanılması, ülkenin önde gelen işletmelerine hammadde olarak , geri dönüşüme hazır ürün sağlanması gibi hususlara özen gösterilmektedir.

Firmamız geri dönüşüm teknolojilerini geliştirme konusunda kararlılıkla yürümekte olup tasarımı kendisine ait olan özgün yöntemler kullanarak müşterilerine yüksek kalitede geri kazanılmış mamulleri sunmaya şimdi olduğu gibi gelecekte de devam edecektir.

Şirket Linki: http://www.muzafferpinarbasi.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder