ADD THE SLIDER CODE HERE

7 Mayıs 2012 Pazartesi

Oturum Sponsorumuz: Sarıgözoğlu

Sarıgözoğlu, 1957 yılında İsmail Sarıgözoğlu tarafından kurulmuş, günümüzde dünya devleriyle çalışacak tecrübe, bilgi ve teknolojik güce ulaşmıştır.

Sarıgözoğlu'nda farklı sektörlere yönelik üretim yapmakla birlikte, kalıpçılık geleneğinden kaynaklanan motivasyon ile otomotiv ve beyaz eşya sektörüne yönelik kalıp ve preslenmiş metal parçalar üretmektedir. Halen 3 farklı şehirde 4 fabrika ile hizmet vermektedir.

Deneyim ve birikimin güncel teknik ve teknolojilerle buluşturulmasına özen göstermek bir işletme felsefesidir. İyi eğitilmiş insan gücüne ve ileri teknolojiye sürekli yatırım yapan firmamız, ürün tasarımı, kalıp tasarımı ve kalıp üretimi işlevlerini en ileri teknolojiden destek alarak yapmanın sağladığı kalite ve esneklik sayesinde, iç ve dış müşteri memnuniyetini artırırken, gerekli olan tüm kalite-çevre sistem belgeleriyle birlikte çok sayıda müşteri kalite ödülünün de sahibidir. En önemli müşterilerimiz Ford-Otosan, Fiat-Tofaş, Mercedes-Benz Türk, Bosch, Jaguar, Porsche, Volkswagen, Oyak-Renault, Peugeuot-Citroen.

Şirket Linki: http://www.sarigozoglu.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder