ADD THE SLIDER CODE HERE

12 Haziran 2012 Salı

13.MAS Çalıştaylarının İlk Oturumu Tamamlandı

13. Mükemmelliği Arayış Sempozyumu çalıştaylarının ilk oturumları tamamlandı. 

Çalıştay programı dahilinde Etkin Destek AR-GE Projeleri Uzmanı İbrahim GEDİKOĞLU "AR-GE Destekleri", United Partners 'den Hakan GÜNER "Yeni Dünyada Yeni Liderlik Anlayışı", BNS Danışmanlık Özel Eğitim ve Dış Ticaret'ten Selamı YILDIRIM "Y Jenerasyonu ile Çalışmak Şirket Yönetiminde Yeteneklerin Birleştirilmesi", Mikor İnsan Kaynakları ve Kurumsal Koçluk'tan İnci TOKATLIOĞLU ve Mine UYSAL "Yönetici Koçluğu Çalıştayı" ile birinci gün ilk oturumları tamamlandı.

Çalıştaylarımızda yeni dünya düzeninin yarattığı farklı yaklaşımlar, etkin liderlik, yeni yönetim anlayışları ve koçluk, güncel AR-GE destekleri ile ilgili konular üzerinde çeşitli aktarımlar gerçekleştirildi.

Bilgiye ulaşmanın daha rahat ve hızlı olduğu günümüzde, yeni yaklaşımların geleneksel kalıplar üzerindeki etkileri sonucunda yeni liderlik modelleri ve bu çağın en büyük rekabetlerinden biri olan X-Y jenerasyonunun bu durum karşısındaki göstermiş olduğu reaksiyonları çalıştaylarımızda işlendi. Ayrıca Bilgi Çağının en önemli yatırımlarından biri olan AR-GE faaliyetlerinin destek programları hakkında çeşitli aktarımlar sağlandı.

Çalıştaylarımızın ilk oturumunun tamamlanmasının ardından verilen öğle yemeğinden sonra günün ikinci oturumlarına geçildi.

www.mukemmelligiarayis.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder