ADD THE SLIDER CODE HERE

12 Haziran 2012 Salı

13.MAS Çalıştayları Sona Erdi

Bu yıl 13.'sü yapılan Ege'nin en büyük organizasyonu Mükemmelliği Arayış Sempozyumu'nun ilk gün programı olan çalıştaylar bugün sona erdi. 

AR_GE Destekleri, Yeni Dünyada Yeni Liderlik Yaklaşımları, Y Jenerasyonu ile Çalışmak Şirket Yeteneklerin Birleştirilmesi, Yönetici Koçluğu, İnsan Kaynak Yürüyüşünde "Yetkinlik" Yolculuğunun Öyküsü, Günümüz Yöneticisinin 18 Temel Rolü, Bireysel Liderlik için Kişisel Farkındalık Atölyesi ve İletişimde Zor Anları Yönetmenin İncelikleri konu başlıklarıyla toplam 8 adet çalıştay gerçekleştirildi.

Swiss Otel'de yapılan çalıştaylara yoğun bir katılım vardı. Katılımcılar hem konuları ile ilgili bilgi sahibi oldular hem de interaktif çalışmalar ile pratik uygulamalar yapma fırsatlarını da elde ettiler. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki oturumdan oluşan çalıştayların sabah oturumunda 4 ve öğleden sonraki oturumunda da 4 adet konu başlığına değinildi.

Sempozyum çalıştayların ardından yarın açılış konuşması ile 13. kez iş dünyasının profesyonellerinin ile başlayacak. Bu yıl 2 gün gerçekleşecek sempozyumun genel programına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

http://mukemmelligiarayis.com/brosur/tanitim.pdf

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder