ADD THE SLIDER CODE HERE

16 Haziran 2012 Cumartesi

13. MAS Etkinliği Ve Mükemmel Notları

Türkiye Kalite Derneği’nin (KalDer) düzenlediği “Yeni Dünya, Yeni Yaklaşımlar” temalı 13. Mükemmeliyeti Arayış Sempozyumu (MAS) 12-13-14 Haziran tarihlerinde Swissotel Grand Efes’de gerçekleştiriliyor. Bugün son günü olan etkinlikte, iş adamlarından milletvekillerine, reklamcılardan derneklere kadar birçok konuşmacının bulunduğu sempozyumlar ve panellerle katılımcılar verimli deneyimler yaşıyorlar.

Birçok firmanın sponsorluğunu üstlendiği etkinlikte Pizza Tomato’nun oturum sponsorlarından biri olması sebebiyle, biz de Grafiket olarak, etkinliğe katılma şansı yakaladık. Hayli zengin olan konuşmacı listesi bizleri gerçekten heyecanlandırdı. En çok dikkat çeken konuşmacılardan olan Bosch Dizel Sistemler Genel Müdürü Steven Young, muhteşem Türkçesi ile bizleri hayli şaşırttı. Bugünkü oturumlardan birinin teması ise sosyal medyaydı. Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Barkan başkanlığında Serbay Arda Ayzit, Işıl Yılmaz ve Özgür Alaz’ın sunumları gerçekten çok keyifliydi.

Oturum aralarında ise katılımcıları en çok mutlu eden şey, Pizza Tomato’nun ikram ettiği nefis pizzalarıydı. Nefsimize hakim olamayıp, kendimizi sürekli pizzaların başında bulduk. Bizleri bu lezzetlerden mahrum bırakmadığı için Pizza Tomato’ya teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Sonuç olarak mükemmelliği aramak, daha iyi ve daha kaliteli seviyelere ulaşmak, insanoğlunun her zaman öncelikli hedefleri arasında olmuş ve olmaya da devam edecek. Farklı fikirlerin ve deneyimlerin buluşup paylaşıldığı 13. MAS etkinliğini düzenleyen KalDer’e ve tüm sponsorlara teşekkür ediyoruz.

Ceren Şansal

http://blog.grafiket.com.tr/reklam-ajansi/guncel-haberler/13-mas-etkinligi-ve-mukemmel-notlari/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder