ADD THE SLIDER CODE HERE

5 Haziran 2012 Salı

SOYAK’tan “Mükemmellik Anlayışı”na Destek

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi’nin 1999 yılından bu yana geleneksel olarak her yıl düzenlediği Mükemmelliği Arayış Sempozyumu’nun 13.sü 12-13-14 Haziran 2012 tarihinde Swiss Otel Grand Efes İzmir’ de gerçekleştirecek. Soyak Holding Ceo’su Emre Çamlıbel, “Çevreci Endüstri ile Sürdürülebilir Gelişme” oturumunun başkanlığını yürütecek…

KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ünal, Mükemmelliği Arayış Sempozyumu’nun, her yıl artan ilgiyle Ege Bölgesi’nin sanayi, hizmet, kamu sektörlerinin üst ve orta kademe yöneticilerini, akademisyenleri, öğrencileri ve kaliteye gönül verenleri bir araya topladığını ve bölgenin önde gelen kurum ve kuruluşlarının da bu sempozyuma destek verdiklerini açıkladı. Ünal; “Son yıllarda çok üzerinde durulan bir kavram olan sürdürülebilirlik ise; Mükemmelliği Arayış ve Kailte yolculuğunda şirketlere rekabet avantajı yaratmada kritik zemini oluşturmaktadır” dedi.

Soyak Holding’in de desteklediği MAS 2012’de 2 gün boyunca, akademi , iş , siyaset , çevre , kültür ve sanat dünyasından isimler deneyimlerini paylaşacaklar. Etkinliğin 2. gününde Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel’in Oturum Başkanlığını yürüteceği “Çevreci Endüstri ile Sürdürülebilir Gelişme” adlı panelin konuşmacıları arasında Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, My Climate Genel Müdürü Bahar Şen ve İstanbul Serbest Mimarlar Derneği Başkan Yrd. Kerem Erginoğlu yer alacak.

2002 yılından bu yana verilmekte olan "Ege Bölgesi Kalite Ödülü" ne başvuruda bulunan kurum ve kuruluşların ödülleri de Mükemmelliği Arayış Sempozyumu’nun son günü sahiplerini bulacak.

Haberin Linki:
http://www.yerelgundem.com/haberler/470637/soyaktan_mukemmellik_anlayisina_destek.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder